Om Qvinns

Qvinns

Vår tanke

Generellt tränar vi som aldrig förr trots det så sitter vi upp till 9 timmar per dag. Alla kvinnor är olika och vi på Qvinns vill att man ska uppleva hälsa och  trivas med sig själv. En komplett halvtimmes träning som är tidseffektiv, säker och kul. Att vara med i en klubb innebär nya kontakter och klubbkompisar, vi tror att det är viktigt att bli sedd och hörd. Ingen tidsbokning krävs om du vill träna själv eller ett lärarlett pass i cirkeln, du bestämmer själv vilken tid som passar. Om du däremot föredrar att ta ett pass utan maskiner eller danspass behöver du boka det. Träningen är enkel, sker på egna villkor och utifrån personliga förutsättningar. Vi lyfter den funktionella träningen som en röd tråd i alla våra pass oavsett om du tränar lärarlett eller drop in i cirkeln. Det fungerar därtill utmärkt att träna tillsammans och få en pratstund oavsett i vilken form man är och vilka mål man vill uppnå. Vårt motto är: Ha kul och träna på dina villkor 0-100. Mår man bra presterar man bättre och blir både starkare och gladare.

Qvinns

Vad vi erbjuder

I cirkelträningen är det drop in, du väljer själv vilken tid som passar.  Pass som är ledda av en instruktör finnas med olika intensitet och upplägg, det funktionella och ha roligt är i fokus.

På tisdagar och torsdagar är klubben öppet mellan kl 13-15 speciellt för de kvinnor som upplever sig infektionskänsliga kanske på grund av att man är under behandling för någon av de vanligaste sjukdomarna som drabbar kvinnor. Här erbjuds dessa kvinnor en unik möjlighet till träning och att träffa andra i liknande situation. Klubben är då att vara bemannad med personal med kunskap inom området. Ring till oss för att boka din plats.

Måndagar och onsdagar mellan kl 13-15  är det speciellt öppet för personer (kvinnor och män) som är seniora och kanske i behov av extra support under träningen, ”fruktfika” efter träningen är viktigt för att återhämta sig och samla ny kraft och är därför något som vi alltid avslutar passet med. Ring till oss för att boka din plats.

Två gånger i månaden erbjuds klubbmedlemmarna att lyssna till föreläsningar i olika ämnen. Klubbmedlemmarna kan även själva komma med förslag på ämnen som de önskar höra lite mer om, läs mer under föreläsningar.

Vi erbjuder gratis konsultation och prova-på-träning, klubben är alltid bemannad med coachande och stödjande personal med olika kompetensområden.