Träning och Pass

 • Tabata

  Tabata

  Intervallträning till medryckande musik där vi tillsammans under 45 minuter tränar styrka och kondition. Vi jobbar i korta tidsintervaller för att få ut maximalt av träningspasset. Passet bygger på den funktionella träningen och under passet tränar du alla kroppens stora muskelgrupper. Ett pass där vi tränar och svettas ihop så vi kan peppa varandra att nå våra mål.
 • Core Stability

  Core Stability

  I detta pass tränar vi stabiliteten och styrka i kroppens kärna, mage och rygg. Vi använder oss av kroppsvikten i övningar som börjar enkelt och under passets gång byggs på. Passet bygger på den funktionella träningen och tillsammans jobbar vi för att stärka det viktiga musklerna i bål och rygg.
 • Cirkelfys

  Cirkelfys

  Ett stations baserat pass där du tränar styrka, balans, rörlighet och kondition. Genom att utföra övningar på olika stationer i en cirkel. Vi använder oss av kroppsvikten och lösa redskap för att tillsammans träna hela kroppen. Ett svettigt pass till medryckande musik som bygger på den funktionella träningen.
 • Personlig Tränare

  Personlig Tränare

  Hjälp med motivation, utvecklas in Din träning, eller få bättre träningsrutiner? Vilken anledning som är Din vet bara Du. Din träning hos oss blir alltid individuell och med vår personliga träning också specifikt utformad efter Dina personliga förutsättningar och mål.
 • Cirkelpass

  Cirkelpass

  Enkel och effektiv cirkelträning i Easy Line gymmet. Cirkelpass är ett pass som passar extra bra för dig som behöver komma igång eller kanske är helt ny med styrketräning. Under passet har vi pulshöjande övningar där alla tränar efter egen förmåga.
 • Dans Q

  Dans Q

  Dans Q är ett 30 min danspass som passar alla. Vi utmanar både koordination, kondition och styrka till modern dansmusik. Prova på grunder i allt från klassisk balett till jazz och vi kan lova att detta sker med ett leende på läpparna.
 • HIIT

  HIIT

  Högintensiv träning, så kallade HIIT-träningen är en populär och rolig träningsform en favorit för många. HIIT står för High intensity interval training, passet är kort (30 min)och tidseffektivt. Det bästa av allt är att du kan anpassa passet och svårighetsgraden helt efter din nivå, personliga förutsättningar och dagsform – men fortfarande få ut alla hälsomässiga fördelar med att höja pulsen. I det här passet fokuserar vi på hela kroppen, träning för hjärtat och spänsten. Inga redskap behövs du använder i stället kroppen som vikt!
 • Jallabina

  Jallabina

  Är en ny dans workout som är inspirerad av dans- och musikstilar från hela Mellanöstern.
 • Easy Line Cirkeln

  Easy Line Cirkeln

  En rolig träning för hela kroppen på 30 minuter i lättanvända maskiner som inte kräver några justeringar. Du varvar maskinerna med konditionsövningar i mellanstationer.

Vill du veta mer?