Träning och Pass

På Qvinns värnar vi om hälsa i allmänhet och kvinnohälsa i synnerhet. Att röra på kroppen i ett tryggt sammanhang är viktigt för välmåendet. Alla kvinnor är olika och vi på Qvinns vill att man ska uppleva hälsa och trivas med sig själv oavsett vem man är. Våra instruktörer jobbar aktivt för att anpassa sina övningar för att det ska passa dig och din kropp så bra som möjligt.

Vi och våra instruktörer erbjuder träning som event, online klasser och klasser på olika ställen i Stockholm, Norrtälje samt Uppsala. Du kan själv ta kontakt med oss om du vill boka ett pass för ett företagsevent, privattillställning eller liknande så kan vi ta fram ett koncept som passar dig.

Vårt motto är: Ha kul och träna på dina villkor 0-100. Mår man bra presterar man bättre och blir både starkare och gladare.

 

Aktuella klasser:

Online pass i Core stability, Styrka överkropp och Styrka ben

Hur gör jag för att delta på ett online pass:
Information om när passen hålls finns både här på hemsidan eller på vår facebook sida. Du anmäler dig senats en timme innan pass start på vår kontaktsida. Efter det kommer du en halv timme innan passet få ett mail skickat till dig med information och en länk till ett online rum via tjänsten zoom. Du kan antingen använda en dator, surfplatta eller mobil för att delta dock på det två sistnämnda måste du ladda ner zoom appen först. När du fått det mailet swishar du också passavgiften, all info om det finns i mailet. En kvart innan passet kommer instruktören som håller passet att öppna online rummet och då kan du bli insläppt om du betalt avgiften. Vill du inte vara med med ljud och bild behöver du inte.
Pris:
 • 30 min pass 49kr/pass
 • 60 min pass 69kr/pass

 

Klasser och pass vi erbjuder:

 • Core Stability

  Core Stability

  I detta pass tränar vi stabiliteten och styrka i kroppens kärna, mage och rygg. Vi använder oss av kroppsvikten i övningar som börjar enkelt och under passets gång byggs på. Passet bygger på den funktionella träningen och tillsammans jobbar vi för att stärka det viktiga musklerna i bål och rygg.
 • Cirkelfys

  Cirkelfys

  Ett stations baserat pass där du tränar styrka, balans, rörlighet och kondition. Genom att utföra övningar på olika stationer i en cirkel. Vi använder oss av kroppsvikten och lösa redskap för att tillsammans träna hela kroppen. Ett svettigt pass till medryckande musik som bygger på den funktionella träningen.
 • Öppen lyftklass

  Öppen lyftklass

  Detta pass är en introduktion och fortbildande träningstillfälle för dig som vill jobba med styrkelyft samt styrketräning med fria vikter. Passet är bygger på att du tränar det du vill och instruktören finns på plats för att svara på dina frågor och vara med när du testar nya moment. Ett tillfälle för dig att styrketräna, öva på teknik och träffa likasinnade som kanske kan bli nya träningskamrater. Du kommer uppvärmd till passet.
 • Jallabina

  Jallabina

  Är en ny dans workout som är inspirerad av dans- och musikstilar från hela Mellanöstern.

Vill du veta mer?